Pagini: <<1234>>
Hipnoza si stresul

Hipnoza si stresul

 Stresul face parte din viata noastra de zi cu zi. Stresul reprezinta chiar o normalitate a vietii dinamice pe care o avem, dar pentru unii indivizi, nivelul stresului devine atat de mare incat creeaza serioase probleme fizice si emotionale. Indiferent, de nivelul de stres, cu cat invatam sa il stapanim si sa il reducem, cu atat vom duce o viata mai buna. Autohipnoza se dovedeste a fi un ajutor usor si eficient in aceasta privinta.

Citeste mai mult..
Hipnoza la copii

Hipnoza la copii

Hipnoza poate sa fie un tratament extrem de eficient in tratarea diferitelor probleme cu care se confrunta copiii. Spre deosebire de adulti, copiii sunt mult mai receptivi la sugestiile hipnotice. Ei au o imaginatie vie, aspect ce faciliteaza accesul la inconstient si aduce schimbarea dorita. Hipnoterapeutul poate sa utilizeze o varietate de tehnici care includ vizualizarea, povestile, jocul cu papusile sau jocul de rol. 

Citeste mai mult..
Hipnoza un ajutor eficient in controlul greutatii

Hipnoza un ajutor eficient in controlul greutatii


Greutatea corporala reprezinta un subiect sensibil si controversat. Toata lumea stie ca o dieta sanatoasa combinata cu exercitii fizice ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Cu toate acestea, dietele nu au intotdeauna rezultatele dorite. Aici intervine hipnoza si hipnoterapia.
 

Citeste mai mult..
Cum scapi de stresul examenelor prin hipnoza?

Cum scapi de stresul examenelor prin hipnoza?

Atunci cand sustii un examen iti doresti sa functionezi la capacitate maxima, sa te concentrezi cat mai bine, sa dai raspunsuri exacte si corecte fara sa lasi ca situatia de evaluare in care te afli sa iti afecteze concentrarea si implicit performanta. Dar pentru multi studenti, lucrurile nu stau chiar asa. Stresul examenelor este cauzat de grijile care apar cu privire la promovarea acestuia si la nota pe care o vei lua si nu in ultimul rand cu privire la faptul ca nu vei putea sa iti amintesti raspunsul exact la o anumita intrebare. In aceasta situatie hipnoza se dovedeste foarte eficienta.

Citeste mai mult..
Hipnoza - calea spre o nastere usoara

Hipnoza - calea spre o nastere usoara

Starea hipnotica este o stare naturala pe care o experimentam in fiecare zi. Momentul dintre adormire si trezire, cand persoana este semi constienta de ceea ce se intampla in jur, momentul cand in care suntem concentrati la ceva si auzim ceea ce se vorbeste in jur, sau atunci cand conducem si nu realizam cum am ajuns asa repede la destinatie; toate acestea sunt exemple de transa pe care le traim in fiecare zi.

Cele mai multe femei din ziua de astazi se confrunta cu sentimente de teama si anxietate atunci cand vine vorba despre momentul nasterii.

Citeste mai mult..
Pagini: <<1234>>